Dinocasts.com

View CartHome Page View Catalog Sell a Product Current Page Contacts

English   Assemblage   Contacts   FAQ   .   NewsLetter Summer 2011   Chinese   Croatian   
Danish   Dutch   French   German   Greek   Italian   Latvian   Norwegian   
Polish   Portuguese   Spanish   Purchasing info   Staff   

DINOCASTS.COM - Svjetska prodaja dinosaurs Dinocasts.com bavi se prodajom replika kosti svih vrsta dinosaurusa. Sa Dinocasts.com, možete kupiti, prodati ili iznajmiti kosti dinosaurusa po najnižoj cijeni na tržištu. Ako nađete jeftinije molimoVas da nam javite!

Sve vrste kosti i replika fosila su dostupni u našem online katalogu, od:

- Morskih gmazova (plesiosaurs, ichthyosaurs, mosasaurs), kenozojski sisavaca, crocodiles, vodozemci, pa čak i riba i morskih pasa;

- čovjeka & majmuna.

Fosili su izvedeni u samostojećoj izvedbi ili u izložbenim kutijama (http://www.dinocasts.com/prod_catalog2.asp). Od većine naših fosilnih skeleta moguće je kupiti odvojene dijelove tijela, kao što su npr. lubanje. Od rijetkih do jednostavnih primjeraka vrsta, sve možete dobiti na Dinocasts.com, a ako ih ne pronađete u našem katalogu u mogućnosti smo naći ih za vas!

Nastojimo imati uvijek najnoviju i najraznovrsniju paletu proizvoda. Na Dinocasts.com, vi možete prodati svoje vlastite replike, nove ili polovne, bez obzira da li ste javna ustanova ili privatna tvrtka.

Također Vam nudimo i druge usluge za prezentaciju izložbe: promijene položaja tijela skeleta, izvedbu kalupa za replike od fosilnih originala i privremene izložbe.

 

Dinocasts.com ne prodaje originalne fosile. Vjerujemo da replikama pomažemo u zaštiti i promicanju znanja o dinosaurima, te o paleontologiji kao cjelini.

Kupuj replike, a ne originale!

Home Catalog Sell with us About Us Request Site map

Don't buy or sell original fossils. Trade replicas, not originals!

Discover Solutions Consulting