Dinocasts.com

View CartHome Page View Catalog Sell a Product Current Page Contacts

English   Assemblage   Contacts   FAQ   .   NewsLetter Summer 2011   Chinese   Croatian   
Danish   Dutch   French   German   Greek   Italian   Latvian   Norwegian   
Polish   Portuguese   Spanish   Purchasing info   Staff   

  DINOCASTS.COM - En verden av dinosaurer

 

    Dinocasts.com har forhandler alle slags dinosaur avstøpninger og kopier. Ved Dinocasts.com, kan du kjøpe, selge eller leie dinosaur avstøpninger til de laveste prisene i markedet. Hvis du finner billigere fortell oss det!

 

    Alle slags avstøpninger av fossilerer tilgjengelig i vår online katalog, alt fra:

    - Marine reptiler (plesiosaurer, ichthyosaurer, mosasaurers), Tertiære pattedyr, krokodiller, amfibier og selv fisker og haier;

    - Mennesket & aper.

 

    Disse er tilgjengelig i plaque, frittstående skjeletter eller modeller. Av de fleste av våre fossile skjeletter er det mulig å kjøpe isolerte deler av kroppen, slik som avstøpning av bare hodet.

 

Fra sjeldne prakteksemplarer til unike arter - du kan få dem hos Dinocasts.com, og hvis du ikke finner dem i vår katalog kan finne dem for deg!

 

Vi prøver å ha de nyeste og mest varierte produkteene. På Dinocasts.com, kan du selge dine egene kopier, nye eller brukte, enten du er en offentlig institusjon eller en privat bedrift.

 

Vi har også andre tjenester til Museums utstillinger: ombygging av skjeletter, produsere former og kopier av museets opprinnelige dinosaur fossiler og objekter til midlertidige utstillinger.

 

Dinocasts.com selger ikke originale fossiler. Vi tror at avstøpninger og kopier bidrar til å beskytte de ekte fossilene og fremme kunnskap om dinosaurer, og paleontologi som helhet. Kjøp avstøpninger, ikke originaler!

Home Catalog Sell with us About Us Request Site map

Don't buy or sell original fossils. Trade replicas, not originals!

Discover Solutions Consulting